Beeldend Danstheater Telder

Boekingen

Verschillende producties van Beeldend Dans Theater Telder zijn te boeken voor festivals, evenementen, congressen, scholen, speciale gelegenheden en projecten op bijzondere locaties.

Actueel

In seizoen 2015/2016 brengt Telder In mijn Hoofd. Deze productie is vanaf 10 oktober te zien in de tuin van Museum Arnhem (zie agenda) en is daarna te boeken. In mijn Hoofd is een multidisciplinaire beeldende dansvoorstelling van Paula Walta over ons hoofd, onze hersenen, als vindplaats van gedachten en als oorsprong van vele processen in ons lichaam. De voorstelling combineert dans met beeldende kunst en muziek in een beeld van kunstenaar Pieter van de Pol. Hij maakte een enorm hoofd, ruim 5 meter hoog; een transparant en ruimtelijk beeld. Een hoofd waarin gedwaald, geklommen en gedanst wordt, waar gedachten letterlijk grote hoogten kunnen bereiken of in de knoop kunnen raken. In mijn Hoofd wordt gedanst door drie dansers, duurt 35 minuten en vraagt om een locatie van minimaal 8x8x8. Per speeldag kan de voorstelling 3 keer gedanst worden. Per speelperiode is één opbouwdag en één afbouwdag nodig.


In Mijn Hoofd

Boeken?

Heeft u belangstelling voor In mijn Hoofd, de Fjoertoer, Hartschrift of een ander speciaal op locatie te maken of aan te passen werk, neemt u dan voor nadere informatie contact op met zakelijk leider Jolanda Keurentjes, jolanda@beeldenddanstheatertelder.nl.